Waarom orthodontie

Orthodontie voor volwassenen

Wist u dat op dit moment ruim 25% van de patiënten van OrthoMere een volwassene is? Logisch, want ook voor u geldt dat rechte tanden goed zijn voor de mondgezondheid. En een mooie glimlach is altijd goed voor het zelfvertrouwen, ongeacht de leeftijd. Is het uiterlijk van de beugel voor u belangrijk? Tegenwoordig zijn er allerlei mogelijkheden voor weinig zichtbare beugels, zoals keramische brackets, linguale techniek of Invisalign.

Wanneer meldt een volwassene zich bij OrthoMere?
Onze volwassen patiënten komen naar ons toe vanwege bijvoorbeeld:

  • functionele problemen, zoals moeite met afbijten of kauwen van voedsel
  • problemen met schoonhouden, als de tanden over elkaar heen staan is het reinigen lastiger en neemt de kans toe op gaatjes en tandvleesziektes
  • voorbehandeling voor kroon- en brugwerk of implantaten
  • slaapapneu of snurken
  • esthetische redenen

Rechte tanden zijn belangrijk voor de gezondheid
Een gebit met rechte tanden maakt veel meer kans om gezond te blijven! Een regelmatig gebit met rechte tanden zorgt ervoor dat iemand goed kan bijten, kauwen, praten en lachen. De gezondheid staat dus voorop, maar de aantrekkelijke glimlach is een prettige bijkomstigheid.

Wenst u ook een regelmatig gebit en een mooie glimlach?
Staan uw tanden ver naar voren of scheef? Is er te weinig of juist te veel ruimte in uw gebit? Passen uw tanden en kiezen niet goed op elkaar? Kunt u niet optimaal kauwen? Dat zijn allemaal redenen om naar OrhoMere te komen. Het is vooral de combinatie van een goed functionerend gebit en een mooie glimlach die zorgt dat velen de weg naar ons weten te vinden.

Pijnklachten buiten openingstijden
Heeft u buiten openingstijden last van ernstige klachten die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag? Bel dan de Mondzorg Poli via 036-3035290.

Geplande afspraken inzien?
Controleren wanneer uw afspraak gepland staat? Log in via MijnBeugelOnline om uw gegevens in te zien.

Sluitingsdagen:
Vrijdagochtend 15 maart: training
Vrijdag 22 maart: Ortho-assistentendag
Maandag 1 april: 2e Paasdag
Donderdag 9 mei: Hemelvaartsdag
Vrijdag 10 mei: dag na Hemelvaart
Maandag 20 mei: 2e Pinksterdag

Waar vind je ons?

Orthodontistenpraktijk OrthoMere vindt u in Gezondheidscentrum Homerus in het Homeruskwartier in Almere Poort. De praktijk ligt centraal, met verschillende basis- en middelbare scholen in de directe omgeving.

Orthodontistenpraktijk OrthoMere is goed bereikbaar met de fiets, met het openbaar vervoer en met de auto. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.
Dat maakt OrthoMere niet alleen uitstekend bereikbaar voor iedereen uit Almere, maar ook voor inwoners van Naarden en Muiderberg.

Wij bezorgen u de mooiste glimlach

Schrijf u in of maak een afspraak