Beugels

Soorten beugels voor jongeren

 

Vaste beugels

vaste_beugels

Vaste beugels bestaan vaak uit brackets die op de tand gezet worden en kunnen dus niet zelf uitgenomen worden. Slotjes, een herbstbeugel, en botschroefjes zijn een paar voorbeelden van vaste beugels.

Lees meer over vaste beugels

Uitneembare beugels

Uitneembare beugels

Uitneembare beugels zitten niet vast en kunnen zelf worden uitgedaan tijdens het eten en sporten. Voorbeelden van uitneembare beugels zijn de blokbeugel, de verbredingsplaat, en de buitenbeugel.

Lees meer over uitneembare beugels

Retentiebeugels

Uitneembare beugels

Retentiebeugels zijn de nazorg van orthodontie en zorgen ervoor dat de tanden op de juiste plaats blijven staan. De spalk, de retentieplaat, en de OIR zijn voorbeelden van retentiebeugels.

Lees meer over retentiebeugels

Waar vind je ons?

Orthodontistenpraktijk OrthoMere vindt u in Gezondheidscentrum Homerus in het Homeruskwartier in Almere Poort. De praktijk ligt centraal, met verschillende basis- en middelbare scholen in de directe omgeving.

Orthodontistenpraktijk OrthoMere is goed bereikbaar met de fiets, met het openbaar vervoer en met de auto. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.
Dat maakt OrthoMere niet alleen uitstekend bereikbaar voor iedereen uit Almere, maar ook voor inwoners van Naarden en Muiderberg.

Wij bezorgen u de mooiste glimlach

Schrijf u in of maak een afspraak