Uitneembare beugels

Uitneembare beugels zitten niet vast en kunnen zelf worden uitgedaan tijdens het eten en sporten.
Voorbeelden van uitneembare beugels zijn de blokbeugel, de verbredingsplaat, en de buitenbeugel.

 • Doorzichtige beugel Invisalign
 • Doorzichtige beugel Invisalign

  Een doorzichtige beugel zoals Invisalign zet tanden en kiezen recht op een vrijwel onzichtbare manier. Het bestaat uit doorzichtige kunststof hoesjes (aligners), die over de tanden en kiezen klikken. De hoesjes draagt u dag en nacht, wat de behandeltijd bespoedigd. Ook is deze techniek comfortabel, omdat u de hoesjes met eten en tandenpoetsen uit kunt doen. Ze zijn nauwelijks voelbaar in de mond en er treedt geen irritatie op van de wangen of lippen.

 • Opbeetplaat
 • Opbeetplaat

  De opbeetplaat is een uitneembare beugel, meestal alleen voor de bovenkaak. De opbeetplaat herstelt een diepe beet (verticale overlapping) van je boventanden over
  je ondertanden. Ook wordt de opbeetplaat gebruikt om een slotjesbeugel in de onderkaak te beschermen.

  Deze opbeetplaat is een plaatje van kunsthars dat tegen je gehemelte aan de binnenkant van je tanden zit.

Waar vind je ons?

Orthodontistenpraktijk OrthoMere vindt u in Gezondheidscentrum Homerus in het Homeruskwartier in Almere Poort. De praktijk ligt centraal, met verschillende basis- en middelbare scholen in de directe omgeving.

Orthodontistenpraktijk OrthoMere is goed bereikbaar met de fiets, met het openbaar vervoer en met de auto. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.
Dat maakt OrthoMere niet alleen uitstekend bereikbaar voor iedereen uit Almere, maar ook voor inwoners van Naarden en Muiderberg.

Wij bezorgen u de mooiste glimlach

Schrijf u in of maak een afspraak