Afspraken

Afspraken

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken? Dat kan telefonisch of bij ons in de praktijk. Ook kunt u gebruik maken
van het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Afspraak afzeggen of verplaatsen?

Wilt u een gemaakte afspraak afzeggen of verplaatsen? Doe dat minimaal 24 uur voor uw afspraak.
Denk eraan dat afspraken die op dinsdag zijn gepland, uiterlijk de vrijdagochtend ervoor (voor 12.00
uur) worden geannuleerd. Wij kunnen dan op de gereserveerde tijd nog een andere cliënt helpen.

Niet verschenen of niet tijdig afgezegd?

Verschijnt u niet op de afspraak of zegt u niet tijdig af, dan zijn hier kosten aan verbonden. U betaalt een compensatie voor de gereserveerde behandeltijd, de behandelkamer en het tandheelkundig team. Deze factuur is voor uw rekening. De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet.

Nieuwsberichten:

Draag een mondkapje
Bij het betreden van het pand vragen wij u het dringende mondkapjesadvies van de regering te volgen. Alle mensen vanaf 13 jaar dragen een (niet-medisch) mondkapje in de hal en wachtruimte. Bij Update Coronavirus vindt u al onze coronamaatregelen.

Tijdelijke toeslag meerkosten corona-uitbraak
U kunt bij ons veilig terecht voor uw mondzorgbehandeling. Voor de extra maatregelen die wij nemen in verband met het coronavirus, wordt tijdelijk voor elke afspraak een toeslag (code F902) van €4,26 per patiënt gerekend. Dit is bekend gemaakt door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) op 29 juli 2020.

Vakantiesluiting
De praktijk is gesloten van 21 december 2020 t/m 4 januari 2021.

 

Waar vind je ons?

Orthodontistenpraktijk OrthoMere vindt u in Gezondheidscentrum Homerus in het Homeruskwartier in Almere Poort. De praktijk ligt centraal, met verschillende basis- en middelbare scholen in de directe omgeving.

Orthodontistenpraktijk OrthoMere is goed bereikbaar met de fiets, met het openbaar vervoer en met de auto. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.
Dat maakt OrthoMere niet alleen uitstekend bereikbaar voor iedereen uit Almere, maar ook voor inwoners van Naarden en Muiderberg.

Wij bezorgen u de mooiste glimlach

Schrijf u in of maak een afspraak