Ons team


Ali Al-Kurwi

Orthodontist

Mijn naam is Ali Al-Kurwi, en ik ben uw orthodontist. Hier leest u hoe ik ben gestart, en op welk punt ik nu ben aangekomen.

In 2004 studeerde ik af als tandarts. Dat was het startschot van mijn loopbaan in de tandheelkunde. Zo ging ik aan het werk als algemeen tandarts en daarnaast gaf ik les als tandartsdocent. En al die tijd koesterde ik de wens om mij te specialiseren in orthodontie. Die wens ging in vervulling toen ik werd toegelaten tot de opleiding orthodontie aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Daar specialiseerde ik me tijdens de vierjarige opleiding tot orthodontist. Tijdens en na deze specialistenopleiding werkte ik als orthodontist in verschillende orthodontiepraktijken. En nu dus in mijn eigen orthodontistenpraktijk OrthoMere in Almere Poort. Waar ik u van harte welkom heet!

In het BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) sta ik ingeschreven onder nummer 09910661802. Ook ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Orthodontisten (NVVO), American Association of Orthodontists (AAO), European Orthodontic Society (EOS) en de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (KNMT).

Laura

Baliemedewerkster

Marjan

Baliemedewerkster

Jolande

Orthodontie assistente

Kim

Orthodontie assistente

Lucienne

Orthodontie assistente

Stephanie

Orthodontie assistente

Zahra

Orthodontie assistente in opleiding

Nieuwsberichten:

Draag een mondkapje
Bij het betreden van het pand vragen wij u het dringende mondkapjesadvies van de regering te volgen. Alle mensen vanaf 13 jaar dragen een (niet-medisch) mondkapje in de hal en wachtruimte. Bij Update Coronavirus vindt u al onze coronamaatregelen.

Tijdelijke toeslag meerkosten corona-uitbraak
U kunt bij ons veilig terecht voor uw mondzorgbehandeling. Voor de extra maatregelen die wij nemen in verband met het coronavirus, wordt tijdelijk voor elke afspraak een toeslag (code F902) van €4,26 per patiënt gerekend. Dit is bekend gemaakt door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) op 29 juli 2020.

Vakantiesluiting
De praktijk is gesloten van 21 december 2020 t/m 4 januari 2021.

 

Waar vind je ons?

Orthodontistenpraktijk OrthoMere vindt u in Gezondheidscentrum Homerus in het Homeruskwartier in Almere Poort. De praktijk ligt centraal, met verschillende basis- en middelbare scholen in de directe omgeving.

Orthodontistenpraktijk OrthoMere is goed bereikbaar met de fiets, met het openbaar vervoer en met de auto. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.
Dat maakt OrthoMere niet alleen uitstekend bereikbaar voor iedereen uit Almere, maar ook voor inwoners van Naarden en Muiderberg.

Wij bezorgen u de mooiste glimlach

Schrijf u in of maak een afspraak