Ons team


Ali Al-Kurwi

Orthodontist

Mijn naam is Ali Al-Kurwi, en ik ben uw orthodontist. Hier leest u hoe ik ben gestart, en op welk punt ik nu ben aangekomen.

In 2004 studeerde ik af als tandarts. Dat was het startschot van mijn loopbaan in de tandheelkunde. Zo ging ik aan het werk als algemeen tandarts en daarnaast gaf ik les als tandartsdocent. En al die tijd koesterde ik de wens om mij te specialiseren in orthodontie. Die wens ging in vervulling toen ik werd toegelaten tot de opleiding orthodontie aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Daar specialiseerde ik me tijdens de vierjarige opleiding tot orthodontist. Tijdens en na deze specialistenopleiding werkte ik als orthodontist in verschillende orthodontiepraktijken. En nu dus in mijn eigen orthodontistenpraktijk OrthoMere in Almere Poort. Waar ik u van harte welkom heet!

In het BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) sta ik ingeschreven onder nummer 09910661802. Ook ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Orthodontisten (NVVO), American Association of Orthodontists (AAO), European Orthodontic Society (EOS) en de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (KNMT).

Avalon

Orthodontie assistente

Celia

Orthodontie assistente

Diego

Orthodontie assistent

Helena

Praktijkmanager

Ivana

Balie assistente

Juliette

Orthodontie assistente

Laura

Balie/Orthodontie assistente

Maaike

Balie assistente

Monique

Orthodontie assistente

Stephanie

Orthodontie assistente

Pijnklachten buiten openingstijden
Heeft u buiten openingstijden last van ernstige klachten die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag? Bel dan de Mondzorg Poli via 036-3035290.

Geplande afspraken inzien?
Controleren wanneer uw afspraak gepland staat? Log in via MijnBeugelOnline om uw gegevens in te zien.

Sluitingsdagen:
Woensdag 12 juni: wegens stroomonderbreking Liander
Vrijdag 12 juli: teamdag
Zaterdag 27 juli t/m zondag 11 augustus: zomervakantie

Waar vind je ons?

Orthodontistenpraktijk OrthoMere vindt u in Gezondheidscentrum Homerus in het Homeruskwartier in Almere Poort. De praktijk ligt centraal, met verschillende basis- en middelbare scholen in de directe omgeving.

Orthodontistenpraktijk OrthoMere is goed bereikbaar met de fiets, met het openbaar vervoer en met de auto. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.
Dat maakt OrthoMere niet alleen uitstekend bereikbaar voor iedereen uit Almere, maar ook voor inwoners van Naarden en Muiderberg.

Wij bezorgen u de mooiste glimlach

Schrijf u in of maak een afspraak