Vraag of klacht

Vraag of klacht

Heeft u een vraag?
Heeft u een dringende vraag die niet kan wachten tot uw volgende afspraak? Neem dan telefonisch contact met ons op. Of maak gebruik van het contactformulier.

Heeft u een klacht?
Wij hopen natuurlijk dat u tevreden bent over onze praktijk. Mocht u toch een klacht hebben, dan horen wij dat graag. Zo kunnen wij samen op zoek naar een oplossing. Komen wij er samen niet uit? Dan bestaat er de mogelijkheid uw klacht voor te leggen aan de Centrale Klachtencommissie van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde. Ga naar de website van de KNMT voor meer informatie.

Pijnklachten buiten openingstijden
Heeft u buiten openingstijden last van ernstige klachten die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag? Bel dan de Mondzorg Poli via 036-3035290.

Geplande afspraken inzien?
Controleren wanneer uw afspraak gepland staat? Log in via MijnBeugelOnline om uw gegevens in te zien.

Sluitingsdagen:
Woensdag 12 juni: wegens stroomonderbreking Liander
Vrijdag 12 juli: teamdag
Zaterdag 27 juli t/m zondag 11 augustus: zomervakantie

Waar vind je ons?

Orthodontistenpraktijk OrthoMere vindt u in Gezondheidscentrum Homerus in het Homeruskwartier in Almere Poort. De praktijk ligt centraal, met verschillende basis- en middelbare scholen in de directe omgeving.

Orthodontistenpraktijk OrthoMere is goed bereikbaar met de fiets, met het openbaar vervoer en met de auto. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.
Dat maakt OrthoMere niet alleen uitstekend bereikbaar voor iedereen uit Almere, maar ook voor inwoners van Naarden en Muiderberg.

Wij bezorgen u de mooiste glimlach

Schrijf u in of maak een afspraak