Over OrthoMere

Welkom bij OrthoMere

Wij zijn OrthoMere. Een orthodontistenpraktijk met oog voor u en uw gebit. OrthoMere streeft naar hoogwaardige zorg voor onze patiënten, uitgevoerd door een gemotiveerd, professioneel en vriendelijk team. Onze praktijk is dan ook ISO 9001 gecertificeerd.

Onze patiënten krijgen een gebit dat uitstekend functioneert en straalt als u glimlacht. Dat is wat we doen. We bereiken dit door vast te houden aan onze vijf kernwaarden.

Samenwerkend

We werken samen met u. Of u nu patiënt of collega bent. Een goede samenwerking staat centraal in elke behandeling. Met open overleg bereiken we immers het beste behandelingsresultaat.

Professioneel

Ons team houdt tandheelkundige en orthodontische kennis bij door voortdurende bij- en nascholing. Zo blijven we in staat uw wensen te realiseren in een behandeltraject dat zo aangenaam mogelijk is.

Persoonlijk

U staat centraal. Wij luisteren goed naar uw vraag. We houden persoonlijk contact tijdens de behandeling, maar ook de nazorg begeleiden wij optimaal. En … het mag best gezellig zijn.

Maatwerk

In orthodontie zijn geen twee gebitten hetzelfde. Dat begrijpen wij bij OrthoMere. Uw behandeling stemmen we af op uw specifieke wensen en behoeften. Uw wens vertalen we in een efficiënt en effectief plan, waarbij we ook de behandelduur afstemmen op uw wensen en mogelijkheden.

Hygiënisch

Veiligheid staat bij ons voorop. Daarom werken we bij OrthoMere volgens een strak hygiëne-protocol. De behandelkamer en de instrumenten voldoen aan de laatste sterilisatienormen. Bij OrthoMere kunt u altijd rekenen op een veilige en hygiënische behandeling.

Wilt u meer van ons weten? Dan leest u dat hier. Maar natuurlijk leert u ons het beste kennen als u een keertje langskomt in onze praktijk. U bent van harte welkom!

Pijnklachten buiten openingstijden
Heeft u buiten openingstijden last van ernstige klachten die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag? Bel dan de Mondzorg Poli via 036-3035290.

Geplande afspraken inzien?
Controleren wanneer uw afspraak gepland staat? Log in via MijnBeugelOnline om uw gegevens in te zien.

Sluitingsdagen:
Vrijdagochtend 15 maart: training
Vrijdag 22 maart: Ortho-assistentendag
Maandag 1 april: 2e Paasdag
Donderdag 9 mei: Hemelvaartsdag
Vrijdag 10 mei: dag na Hemelvaart
Maandag 20 mei: 2e Pinksterdag

Waar vind je ons?

Orthodontistenpraktijk OrthoMere vindt u in Gezondheidscentrum Homerus in het Homeruskwartier in Almere Poort. De praktijk ligt centraal, met verschillende basis- en middelbare scholen in de directe omgeving.

Orthodontistenpraktijk OrthoMere is goed bereikbaar met de fiets, met het openbaar vervoer en met de auto. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.
Dat maakt OrthoMere niet alleen uitstekend bereikbaar voor iedereen uit Almere, maar ook voor inwoners van Naarden en Muiderberg.

Wij bezorgen u de mooiste glimlach

Schrijf u in of maak een afspraak