Update Coronavirus

Welkom bij OrthoMere in de anderhalvemetermaatschappij

OrthoMere start weer met reguliere behandelingen. Dat is mogelijk met onze uitvoerige veiligheids- en hygiënemaatregelen. Hieronder leest u meer over uw bezoek aan OrthoMere in coronatijd.

Uw afspraak
Is uw afspraak afgezegd vanwege de coronamaatregelen? Dan plannen we u zo snel mogelijk in. We hebben de afgelopen weken een achterstand opgelopen. We vragen daarvoor uw begrip, en beloven de achterstand zo snel mogelijk in te halen

U bent alleen welkom op afspraak. Spontaan binnenlopen kan dus niet.

Veiligheids- en hygiënemaatregelen
We hebben, naast de geldende Richtlijn Infectiepreventie, extra veiligheids- en hygiënemaatregelen genomen volgens de Leidraad Mondzorg Corona. Bezoekt u in deze tijd onze praktijk? Dan ontvangt u nauwkeurige instructies van ons. Op die manier houden we onze praktijk veilig.

Specifieke regels voor uw bezoek aan onze praktijk
Voor uw bezoek gelden een aantal regels. Deze regels beschermen uzelf en ons. We verzoeken u om zich zorgvuldig aan de regels te houden.

Heeft u last van hoesten, verkoudheid, kortademigheid, smaak- en reukverlies of koorts? Heeft een gezinslid klachten? Of is een gezinslid positief getest op COVID-19? Kom dan NIET naar de praktijk, maar bel of mail ons voor een nieuwe afspraak.

 • Poets thuis uw tanden
  Poets thuis alvast goed uw tanden. In verband met de genomen hygiënemaatregelen is het niet mogelijk om tanden te poetsen in de praktijk. U kunt ook geen gebruik maken van het toilet.
 • Kom alleen naar de afspraak
  We verzoeken u om alleen naar de praktijk te komen. Een begeleider wacht buiten het pand.
 • Wees precies op tijd
  Onze agenda is zo ingericht zodat onderling patiëntencontact wordt vermeden. Bent u te laat? Dan kunnen we u niet meer helpen. Bent u te vroeg? Wacht dan nog even buiten de praktijk.
 • Berg uw mobiele telefoon op en desinfecteer uw handen
  Zodra u onze praktijk binnenkomt, bergt u uw mobiele telefoon op. Desinfecteer dan uw handen. Raak uw mobiele telefoon daarna niet meer aan, tot u ons gebouw verlaten heeft.
 • Houd afstand
  Houd minimaal 1,5 meter afstand tot andere personen.

We hopen u snel weer te zien in onze praktijk. Blijf gezond. Houd afstand.

Ortho-EHBO
Heeft u problemen met uw beugel of heeft u pijnklachten?
Probeer altijd eerst onze tips voor ortho-EHBO.
Alleen voor zeer ernstige pijnklachten die veroorzaakt worden door de beugel, belt u met de spoedlijn.
Voor reparaties of andere vragen maakt u de eerstvolgende werkdag een afspraak.

 

Waar vind je ons?

Orthodontistenpraktijk OrthoMere vindt u in Gezondheidscentrum Homerus in het Homeruskwartier in Almere Poort. De praktijk ligt centraal, met verschillende basis- en middelbare scholen in de directe omgeving.

Orthodontistenpraktijk OrthoMere is goed bereikbaar met de fiets, met het openbaar vervoer en met de auto. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.
Dat maakt OrthoMere niet alleen uitstekend bereikbaar voor iedereen uit Almere, maar ook voor inwoners van Naarden en Muiderberg.

Wij bezorgen u de mooiste glimlach

Schrijf u in of maak een afspraak