Update Coronavirus

Welkom bij OrthoMere
OrthoMere start weer met reguliere behandelingen. Dat is mogelijk met onze uitvoerige veiligheids- en hygiënemaatregelen. Hieronder leest u meer over uw bezoek aan OrthoMere in coronatijd.

Veiligheids- en hygiënemaatregelen
We hebben, naast de geldende Richtlijn Infectiepreventie, extra veiligheids- en hygiënemaatregelen genomen volgens de Leidraad Mondzorg Corona. Bezoekt u in deze tijd onze praktijk? Dan ontvangt u nauwkeurige instructies van ons. Op die manier houden we onze praktijk veilig.

Specifieke regels voor uw bezoek aan onze praktijk
Voor uw bezoek gelden een aantal regels. Deze regels beschermen uzelf en ons. We verzoeken u om zich zorgvuldig aan de regels te houden.

Heeft u last van hoesten, verkoudheid, kortademigheid, smaak- en reukverlies of koorts? Heeft een gezinslid klachten? Of is een gezinslid positief getest op COVID-19? Kom dan NIET naar de praktijk, maar bel of mail ons voor een nieuwe afspraak.

 • Draag een mondkapje
  Bij het betreden van het pand vragen wij u het dringende mondkapjesadvies van de regering te volgen. Alle mensen vanaf 13 jaar dragen een (niet-medisch) mondkapje in de hal en wachtruimte.
 • Kom alleen naar de afspraak
  We verzoeken u om alleen naar de praktijk te komen. Een begeleider wacht buiten het pand.
 • Poets thuis uw tanden
  Poets thuis alvast goed uw tanden. In verband met de genomen hygiënemaatregelen is het niet mogelijk om tanden te poetsen in de praktijk. U kunt ook geen gebruik maken van het toilet.
 • Wees precies op tijd
  Onze agenda is zo ingericht zodat onderling patiëntencontact wordt vermeden. Bent u te laat? Dan kunnen we u niet meer helpen. Bent u te vroeg? Wacht dan nog even buiten de praktijk.
 • Desinfecteer uw handen
  Zodra u onze praktijk binnenkomt, bergt u uw mobiele telefoon op. Desinfecteer dan uw handen. Raak uw mobiele telefoon daarna niet meer aan, tot u ons gebouw verlaten heeft.
 • Houd afstand
  Houd minimaal 1,5 meter afstand tot andere personen.

Allesoverhetgebit.nl
Kijk voor meer informatie over de gang van zaken in de mondzorg ook op Allesoverhetgebit.nl.

We hopen u snel weer te zien in onze praktijk. Blijf gezond. Houd afstand.

Nieuwsberichten:

Draag een mondkapje
Draag bij het betreden van het pand een mondkapje in de hal en wachtruimte.

Geplande afspraken inzien?
Controleren wanneer uw afspraak gepland staat? Log in via MijnBeugelOnline om uw gegevens in te zien.

Vakantiesluiting
Zaterdag 31 juli t/m maandag 16 augustus 2021.

Openingstijden per september 2021
Vanaf september 2021 is OrthoMere ook elke maandag open.
Op zaterdag zijn wij vanaf september gesloten.

Waar vind je ons?

Orthodontistenpraktijk OrthoMere vindt u in Gezondheidscentrum Homerus in het Homeruskwartier in Almere Poort. De praktijk ligt centraal, met verschillende basis- en middelbare scholen in de directe omgeving.

Orthodontistenpraktijk OrthoMere is goed bereikbaar met de fiets, met het openbaar vervoer en met de auto. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.
Dat maakt OrthoMere niet alleen uitstekend bereikbaar voor iedereen uit Almere, maar ook voor inwoners van Naarden en Muiderberg.

Wij bezorgen u de mooiste glimlach

Schrijf u in of maak een afspraak