Update Coronavirus

Welkom bij OrthoMere
Hieronder leest u meer over uw bezoek aan OrthoMere in coronatijd.

Heeft u corona of klachten die daarop kunnen wijzen? Bent u in thuisquarantaine (of zou u dat moeten zijn volgens de GGD of de Quarantainecheck)? Kom dan NIET naar de praktijk, maar bel of mail ons voor een nieuwe afspraak.

Veiligheids- en hygiënemaatregelen
We hebben, naast de geldende Richtlijn Infectiepreventie, extra veiligheids- en hygiënemaatregelen genomen volgens de Leidraad Mondzorg Corona. Bezoekt u in deze tijd onze praktijk? Dan ontvangt u nauwkeurige instructies van ons. Op die manier houden we onze praktijk veilig.

Aanvullende maatregelen
-Desinfecteer bij binnenkomst de handen met handalcohol.
-Houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar. Als dit niet mogelijk is, draag dan een mondneusmasker.
-Verblijf niet onnodig in de wachtruimte.

Werkzaamheden Homeruskwartier
Door werkzaamheden aan het watersysteem van het Homeruskwartier kan een straat of fietspad tijdelijk worden afgesloten. De werkzaamheden duren t/m februari 2023.

Geplande afspraken inzien?
Controleren wanneer uw afspraak gepland staat? Log in via MijnBeugelOnline om uw gegevens in te zien.

Waar vind je ons?

Orthodontistenpraktijk OrthoMere vindt u in Gezondheidscentrum Homerus in het Homeruskwartier in Almere Poort. De praktijk ligt centraal, met verschillende basis- en middelbare scholen in de directe omgeving.

Orthodontistenpraktijk OrthoMere is goed bereikbaar met de fiets, met het openbaar vervoer en met de auto. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.
Dat maakt OrthoMere niet alleen uitstekend bereikbaar voor iedereen uit Almere, maar ook voor inwoners van Naarden en Muiderberg.

Wij bezorgen u de mooiste glimlach

Schrijf u in of maak een afspraak