Update Coronavirus

Welkom bij OrthoMere
Hieronder leest u meer over uw bezoek aan OrthoMere in coronatijd.

Veiligheids- en hygiënemaatregelen
We hebben, naast de geldende Richtlijn Infectiepreventie, extra veiligheids- en hygiënemaatregelen genomen volgens de Leidraad Mondzorg Corona. Bezoekt u in deze tijd onze praktijk? Dan ontvangt u nauwkeurige instructies van ons. Op die manier houden we onze praktijk veilig.

Heeft u of heeft iemand uit uw directe omgeving (verkoudheids)klachten of koorts? Of bent u of iemand uit uw directe omgeving positief getest op COVID-19? Kom dan NIET naar de praktijk, maar bel of mail ons voor een nieuwe afspraak.

Draag een mondkapje
Bij het betreden van het pand vragen wij u een mondkapje te dragen.

Desinfecteer uw handen
Desinfecteer uw handen zodra u onze praktijk binnenkomt.

Kom alleen naar de afspraak
We verzoeken u om alleen naar de praktijk te komen, behalve bij het 1e consult en bespreken behandelplan. Zo beperken we het aantal aanwezige personen.

Houd afstand
Houd zoveel mogelijk afstand tot andere personen.

Nieuwsberichten:

Draag een mondkapje
Draag bij het betreden van het pand een mondkapje.

Geplande afspraken inzien?
Controleren wanneer uw afspraak gepland staat? Log in via MijnBeugelOnline om uw gegevens in te zien.

Waar vind je ons?

Orthodontistenpraktijk OrthoMere vindt u in Gezondheidscentrum Homerus in het Homeruskwartier in Almere Poort. De praktijk ligt centraal, met verschillende basis- en middelbare scholen in de directe omgeving.

Orthodontistenpraktijk OrthoMere is goed bereikbaar met de fiets, met het openbaar vervoer en met de auto. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.
Dat maakt OrthoMere niet alleen uitstekend bereikbaar voor iedereen uit Almere, maar ook voor inwoners van Naarden en Muiderberg.

Wij bezorgen u de mooiste glimlach

Schrijf u in of maak een afspraak